Rating: 5 - 8 reviews
Fordi vi alligevel er i Ballerup, kan vi pudse dine vinduer med for en rigtig god pris.

Udfyld vores formular og få et GRATIS tilbud på privat vinduespudsning.

Vinduespudsning udført af professionelle pudsere
 

Hvad er det, der ser så let ud, går så stærkt og bliver så klart og godt, når arbejdet er færdigt? - Vinduespolering udført af vores folk i Ballerup.

Lad sollyset passere!! Inden længe kigger efterårssolen ind ad dine vinduer i Ballerup - hvis den kan, men på denne tid af året kan godt være svært at få øje på den gennem de beskidte ruder. Luk solen ind med en med vinduespolering fra os. Vi vil pudse og polere dine vinduer, til de skinner og frit lader sollyset passere. Om du bor i lejlighed eller i hus, står vores dygtige medarbejdere klar med hjælpende hånd.

Skinnende rent uden striber!!! Vores vinduespolering bliver udført efter traditionelt godt håndværk – så du får skinnende rene ruder uden hjørner eller striber nu også i Ballerup.

Ha´ altid nypussede ruder, få en abonnementsordning. Vi laver vinduespolering for en bred vifte af virksomheder, og her tilbyder vi naturligvis også en abonnementsordning. Foruden virksomheder pudser vi også vinduer for skoler, børnehaver, tandlægeklinikker og andre offentlige institutioner.

Du ser den samme pudser hver gang! Vi har gode stabile vinduespolerings eksperter som har været hos os i en årrække. Vores lokale pudser i Ballerup bliver på ruten og du vil på den måde kunne føle dig tryg ved, at det er et genkendeligt ansigt du ser hver gang.

PAS PÅ!! - Det er vanedannende!! Hvis man kigger på den tid, man som privatperson ville bruge på vinduespolering og bagefter ser resultatet, så kan man bruge sin tid meget bedre ved at lade os stå for vinduespoleringen, ja det kan endda være stærkt vanedannende. Skriv til os, og vi sender dig dig en pris på dit hus eller lejlighed i Ballerup.

Privat Vinduespolering
Erhverv Vinduespolering

Vi pudser også i disse byer

 
Copyright © 2020 Sammenslutningen af Vinduespudsere - Ishøjvej 1, 2635 Ishøj