Rating: 5 - 6 reviews
Fordi vi alligevel er i Roskilde, kan vi pudse dine vinduer med for en rigtig god pris.

Udfyld vores formular og få et GRATIS tilbud på privat vinduespudsning.

Vinduespudsning udført af professionelle pudsere
 

Luk solen ind i dit hjem! Lad solen skinne ind ad dine rene nypudsede ruder i Roskilde.

Lad sollyset passere!! Inden længe kigger efterårssolen ind ad dine vinduer i Roskilde - hvis den kan, men på denne tid af året kan godt være svært at få øje på den gennem de beskidte ruder. Luk solen ind med en med vinduespolering fra os. Vi vil pudse og polere dine vinduer, til de skinner og frit lader sollyset passere. Om du bor i lejlighed eller i hus, står vores dygtige medarbejdere klar med hjælpende hånd.

Slip for besværet... Når du får en vinduespolering af os hver måned, kan du glæde dig over altid at have rene ruder. Slip for besværet, synet af snavsede ruder og stress - bare fordi du heller ikke lige nåede at pudse vinduerne i dag.

Skinnende rent uden striber!!! Vores vinduespolering bliver udført efter traditionelt godt håndværk – så du får skinnende rene ruder uden hjørner eller striber nu også i Roskilde.

Billigere end du tror! Nå du benytter dig af en professionel vinduespolering for private, så vil du opleve at det med stor sandsynlighed ikke så dyrt med en vinduespolering i Roskilde som du tror.

Hos os er alle erfarne og oplært inden for vinduespolering. Vi ved hvad der kræves i Roskilde. Hos os er alle erfarne og oplært inden for vinduespolering. Ja, vinduespolerings professionelle der har bevist deres dygtighed gennem mange år.

Privat Vinduespolering
Erhverv Vinduespolering

Vi pudser også i disse byer

 
Copyright © 2020 Sammenslutningen af Vinduespudsere - Ishøjvej 1, 2635 Ishøj