Polermestrene vinduespudser for private og erhverv
vinduespudser skvis

Tast dit postnummer, og få
et tilbud fra vinduespudseren 

 

Vinduespudsning i hele danmark
 
 

Advarsel !!! Advarsel !!!besøg af professionel vinduespudser kan være stærkt vanedannende...


Bestil en vinduespudser nu!

Vi kommer også på disse kanter
 

Vinduespudser i Roskilde

for private og erhverv


Kontakt Polermestrene - Tast dit postnummer i feltet til højre → → → →

og hør, hvornår vi pudser i Roskilde.


Skal jeg ikke pudse dine vinduer?
Det er billigere end du tror!

Se vores nye vinduespudser film.

 

God og billig vinduespudser i Roskilde

Vinduespudser abonnement Du kan abonnere på din egen vinduespudser i Roskilde . Med et abonnement kan du både spare tid og penge. Når du benytter dig af vores abonnementsløsning sørger vi for at du har rene ruder, så du kan beskæftige dig med andre mere spændende ting i hverdagen.

Lad sollyset passere!! Inden længe kigger vintersolen ind ad dine vinduer i Roskilde - hvis den kan. Solen står lavt, og skidtet på dine ruder er tydeligt. Luk solen ind med en vinduespudser aftale fra os. Vi vil pudse og polere dine vinduer, til de skinner og frit lader sollyset passere. Om du bor i lejlighed eller i hus, står vores dygtige medarbejdere klar med hjælpende hånd.

Slip for besværet... Når du får en vinduespudser fra os til at pudse alle dine vinduer hver måned, kan du glæde dig over altid at have rene ruder. Slip for besværet, synet af snavsede ruder og stress - bare fordi du heller ikke lige nåede at pudse vinduerne i dag.

Vil du have en fast, løbende eller løs aftale...? Har du til huse i Roskilde, og har du brug for en vinduespudser? Vi kan tilbyde besøg af vinduespudser i Roskilde til både private og virksomheder, og du får en god pris. Du bestemmer selv om du vil have en fast, løbende eller løs aftale.

Vi leverer flot arbejde til en fair pris. Vil du have regelmæssigt besøg af en vinduespudser med øje for ordentlig kvalitet - til den rigtige pris? Så er du kommet til den rigtige. Vi leverer flot arbejde til en fair pris. Her får du ingen hjørner eller striber - Vi pudser dine vinduer så de er skinnende rene.

Webmaster 7it
 

© dk-vinduespudsning - en del af Polermestrene ApS
Terslev Bygade 40
DK-4690 Haslev