Rating: 4.7 - 6 reviews
Fordi vi alligevel er i Hornbæk, kan vi pudse dine vinduer med for en rigtig god pris.

Udfyld vores formular og få et GRATIS tilbud på privat vinduespudsning.

Vinduespudsning udført af professionelle pudsere
 

Luk solen ind i dit hjem! Lad solen skinne ind ad dine rene nypudsede ruder i Hornbæk.

Vil du have en fast, løbende eller løs aftale...? Har du til huse i Hornbæk, og har du brug for vinduespudsning? Vi tilbyder vinduespudsning i Hornbæk til både private og virksomheder, og du får en god pris. Du bestemmer selv om du vil have en fast, løbende eller løs aftale.

Ha´ altid nypussede ruder, få en abonnementsordning. Vi laver vinduespudsning for en bred vifte af virksomheder, og her tilbyder vi naturligvis også en abonnementsordning. Foruden virksomheder pudser vi også vinduer for skoler, børnehaver, tandlægeklinikker og andre offentlige institutioner.

Lad sollyset passere!! Inden længe kigger efterårssolen ind ad dine vinduer i Hornbæk - hvis den kan, men på denne tid af året kan godt være svært at få øje på den gennem de beskidte ruder. Luk solen ind med en med vinduespudsning fra os. Vi vil pudse og polere dine vinduer, til de skinner og frit lader sollyset passere. Om du bor i lejlighed eller i hus, står vores dygtige medarbejdere klar med hjælpende hånd.

Du ser den samme pudser hver gang! Vi har gode stabile vinduespudsnings eksperter som har været hos os i en årrække. Vores lokale pudser i Hornbæk bliver på ruten og du vil på den måde kunne føle dig tryg ved, at det er et genkendeligt ansigt du ser hver gang.

Slip for besværet... Når du får en vinduespudsning af os hver måned, kan du glæde dig over altid at have rene ruder. Slip for besværet, synet af snavsede ruder og stress - bare fordi du heller ikke lige nåede at pudse vinduerne i dag.

Privat Vinduespudsning
Erhverv Vinduespudsning

Vi pudser også i disse byer

 
Copyright © 2020 Sammenslutningen af Vinduespudsere - Ishøjvej 1, 2635 Ishøj